Fevzi Tokat Ortaokulu

WEB https://fevzitokatortaokulu.meb.k12.tr
Adres : TİLKİLİK MAH. 2 SK. FEVZI TOKAT ORTAOKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 GÜNEY / DENİZLİ
VİZYON : Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : İlçemiz okullarının ulaşmak istediği, gıbta ile uzaktan baktığı, çocuklarının düşüncelerinin buluştuğu, önder bir okul olmak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:20-15:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Okulumuz taşıma merkezli bir okul olduğu ve ilçemizdeki tek ortaokul olduğu için köylerden gelen servisler ve şehir içi servislerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : GÜNEY/DENİZLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : MERKEZDE
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Geleneksel Atatürk Atletizm Şenlikleri Sınıflar arası turnuvalar
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :